Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Zwem info's

Mensen die met het hele gezin naar Tenerife vliegen, hebben beslist geen zin de hele dag met de kinderen aan het zwembad te vertoeven. Dit is ook niet nodig, omdat er voor het zwemmen met het hele gezin op het eiland meer dan genoeg opties beschikbaar zijn. Die zijn er aan de stranden en in de zwembaden.

Onze aanbevelingen:

Zwembaden
Zwembaden hebben het grote voordeel dat er bij de aanleg al aan de kleintjes wordt gedacht. Ze hebben bijna altijd een kinderbadje, waterglijbanen en badmeesters, dus de nakomelingen kunnen naar hartelust ravotten. Ook wordt vaak waterspeelgoed aangeboden.

Waterparken
Er zijn twee grote waterparken in Tenerife. Een dag in dergelijke waterparken is voor kinderen, jongeren en ouders uiteraard een fantastisch avontuur. Met het Siam Park heeft Tenerife meteen het grootste waterpark van Europa te bieden. Daarnaast is er het Aquapark Octopus, dat samen met het Siam Park in het uitgesproken zonnige zuiden van het eiland ligt. Vooral in het hoogseizoen in het weekend moet men echter voorzichtig zijn de kleintjes niet in de grote menigte te verliezen. U hoeft zich niet op een rustige dag in te stellen, dat wordt niks. Voor de catering wordt gezorgd, maar het kan geen kwaad om kosten te besparen, wanneer je van te voren in de supermarkt nog het noodzakelijkste aanschaft.

Stranden
Let bij de keuze van het juiste strand erop dat het strand wordt beschermd door golfbrekers. Op de natuurlijke stranden zonder bescherming, kan het zwemplezier ook voor volwassenen net zo goed een schot in de oven zijn. Op alle stranden zijn er vlaggen. Ga bij een gele of rode vlag niet in het water. De Atlantische Oceaan is bekend om zijn sterke stromingen, die ook onder water terug zijn te vinden. Vooral in het noorden van het eiland is het verstandig op de ongerepte stranden zonder golfbreker alleen tot je borst in het water te gaan. Tijdens een familie-uitje kunt u beter afzien van deze stranden.

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: