Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Wandelingen

Dat Tenerife meer is dan alleen een populaire bestemming voor wandelaars, ligt aan de bijzondere landschappen die worden geboden. Het aantal van degenen die gewoon komen om te wandelen op dit vakantieeiland is gigantisch. Iedereen die ooit geld heeft uitgegeven aan een vakantie op Tenerife zal zich hebben verwonderd zich over de verscheidenheid aan wandelingen, die worden aangeboden. Geen enkele andere sport brengt zoveel mensen op de Canarische Eilanden.

Overal wordt gewandeld of gehiked, of dat nu aan de kust langs de oude landweggetjes van plaats tot plaats, in de hogere wijngebieden op de "Ruta del Vino", in de bossen of de Cañadas, of hoog op de berg Teide. Het is echt iets speciaals, in de warme zon "op de wolken" te wandelen. De landschappen van Tenerife zijn gewoon verbluffend mooi en uniek. Daarom stelle we u een aantal wandelingen voor om u een klein inzicht te geven.

Een zeer populaire wandeling begint in een klein plaatsje genaamd San Juan del Reparo. Hij ligt op het traject tussen Icod de los Vinos, waar ons de wandeling naar beneden voert naar het fantastisch mooie Garachico. Garachico is een zeer historische plaats, die tot de vulkaanuitbarsting in 1706 de belangrijkste haven in het noorden van het eiland vormde. In de loop van de wandeling gaan we vanaf 520 meter naar beneden tot ongeveer 250 meter, waarbij de route zigzag over de gestolde lava loopt, die getuigen van de vroegere uitbarsting van de Teide. De unieke flora van het eiland presenteert zich tijdens een wandeling in een adembenemende schoonheid. Ook op Garachico heeft men altijd weer een fantastisch uitzicht.

Het voordeel van deze wandeling is de gemakkelijke toegankelijkheid ,van begin tot einde, met de auto. Dit is vooral handig voor grotere groepen. Meer ervaren wandelaars kunnende route uiteraard ook in beide richtingen lopen.

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: