Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Attractieparken

In het zuiden van Tenerife bij Adeje ligt het nieuw opgerichte Siam Park, een avontuurlijk aqua park. Het park is met een grootte van ongeveer 180 000 vierkante meter, het grootste in zijn soort in Europa. In een Thaise sfeer biedt het Siam Park de beste waterattracties ter wereld. Deze werden geimporteerd uit de hele wereld en in een ongekende combinatie opnieuw samengesteld. Het landschappelijke ontwerp is trouw gebleven aan het Aziatische thema van het park bestaande uit jungle-achtige vegetatie met Aziatische tempels en tropische dieren.

Een van de meest populaire attracties van het uitgestrekte waterlandschap van het Siam Park is het gigantische golf zwembad met aangrenzend wit zandstrand. De golven kunnen een hoogte van 3 meter bereiken. De golf is zelfs geschikt voor surfers.

Een bijzondere ervaring is de drukte op Rio Lento (Lazy River), die loopt door het gehele complex van het Siam Park en vier eilanden in verschillende secties splitst. Op dikke zwemringen kunt u zich op de Rio Lento met de stroom laten meedrijven - plezier voor het hele gezin. Een ander hoogtepunt van het park is "La Torre del poder". Vanaf deze toren, voert een 28-meter lange waterglijbaan, van waaruit men door een tunnel van acrylglas in het krokodil waterbekken belandt. Kippenvel gegarandeerd in deze waterglijbaan.

Tal van andere waterattracties zoals de Cyclone, reuze glijbanen en een verscheidenheid aan wilde dieren verrijken het park verder naast de belangrijkste attracties, zodat de bezoeker op één dag nog lang niet alle bezienswaardigheden in het Siam Park heeft gezien.

Degenen die de voorkeur geven om om het een beetje rustiger aan te doen, kunnen zich trakteren op een verfrissing in de bars en restaurant, of gaan winkelen op de drijvende markt. Dit is een naar siamees voorbeeld gebouwde markt op stelten, met de daarbij passende winkels.

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: