Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

bijzondere tips

Jongere bezoekers op Tenerife willen tijdens hun vakantie soms ook wel de nacht tot dag maken. hetgeen op het eiland zonder meer mogelijk is . In het algemeen kan men zeggen dat voor de jongere vakantiegangers het zuiden van het eiland beter is, want de infrastructuur van de steden aan de Costa Adeje is volledig ingesteld op toerisme. De meest ideale party omgeving is hier gelegen aan de boulevard van Playa de las Americas. Hier zijn voor een deel de bars en clubs aneengerijgt en in hetzelfde gebouw wel 2 boven elkaar, eentje beneden en eentje boven.

In het noorden is het nachtleven van het eiland geconcentreerd in de steden Puerto de la Cruz en La Laguna. In Puerto de la Cruz, behoeft men zich slechts aan de Avenida generalissimus op te houden, want de meeste Disotheken zijn hier in de onmiddellijke nabijheid of van hieruit in de binnenstad/voetgangersgebied. Dit betekent dat u hier te voet een wandeling kan maken door het nachtleven.

In La Laguna, de universiteitsstad, is er een huizenblok waar u kunt vieren, die "El Quadrilatero" heet. Hier liggen bars en disco's dicht aan elkaar. wie onder de plaatselijke jeugd wil zijn, is hier op de juiste plaats.

Ah ja, wie veel geld wil sparen kunnen zich op hun tochten aan de promoters houden. Bijna elke discotheek heeft mensen op straat staan om gasten naar binnen te halen. Dit wordt gedaan door de uitgifte van gratis borrels, de zgn. Chupitos. In 20 bars 20 borrels drinken, en dan zien waar je blijft... .

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: