Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Attractieparken

In Puerto de la Cruz bij de Punta Brava ligt de wel meest beroemde attractie van Tenerife: Het Loro Parque. Oorspronkelijk was het "slechts" het grootste papegaaienpark in de wereld, maar groeide verder en sneller. De bezoeker wordt in een werkelijk prachtige dierentuin in een Aziatisch dorp verwelkomd, waar hij zich door een indrukwekkende flora in het park begeeft. Een aantal attracties zullen zo menigeen vebazen.

Metene In het begin ontmoet men de pinguïns, ditcomplex is uniek in de wereld. Men hoeft het niet te geloven, maar hier sneeuwt het! Een verdere attractie zijn het Dolfinarium en de orka's, die elke bezoeker een blijvende indruk te geven. Zeer belangrijk is ook een bezoek aan het aquarium in het park, waar afgezien van roggen en veel vissen er ook een haaientunnel is. Dichter bij hen komt men waarschijnlijk niet. Ook wachten krokodillen, tijgers, hagedissen, gorilla's en vele, vele andere dieren op u. En natuurlijk heel veel papegaaien.

De Loro Parque Foundation steunt de instandhouding van projecten over de hele wereld en doet er alles aan de bezoekers van het park dichter bij de fascinatie van de dieren te brengen, en dat met succes.

Veel restaurants en bars bieden de mogelijkheid zich te versterken, ook voor de kinderen. Een klein achtbaan en een avontuur speelplaats is voor hen beschikbaar. Wie het Loro Parque niet heeft bezocht, heeft in ieder geval iets gemist.

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: