Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Klimaat en weer

Temperaturen
Tenerife heeft 'het meest gematigde klimaat ter wereld. Nergens anders zijn de temperatuurverschillen op aarde zo laag als op het Canarische Archipel.Terwijl de temperatuur in de winter overdag nauwelijks onder de 20 graden daalt, stijgt ze ook in de zomer nauwelijks boven de 30 graden. Met welke temperatuur u tijdens uw vakantie kunt rekenen, kunt u uit de grafiek opmaken. De gevoelde temperatuur ligt op Tenerife in de zon altijd hoger als in Nederland. Dit heeft te maken met het feit dat de straling van de zon ook in de winter duidelijk hoger is, als in Nederland het geval is. Om deze reden is het op Tenerife ook in de winter mogelijk, voorzover men dat wil, een pure strandvakantie te houden.

Zonneschijn
De zon op Tenerife is wel een van de belangrijkste redenen, waarom er jaarlijks zo rond de 5 miljoen bezoekers naar het eiland worden gelokt. Uit de grafiek kunt u makkelijk opmaken, hoe vaak de zon schijnt op Tenerife in vergelijk met Nederland. Ook in de wintermaanden mag de zonenbrandcreme niet thuis worden gelaten. De sterkte van de UV-straling ligt bij de laagste zonnestand, eind december, nog bij 5.
Deze waarde wordt eerst in Nederland bereikt, wanneer de lente al echt zonnig wordt. Al in februari moet u rekenen met UV-waarden, die in Nederland  af en toe  in hartje zomer worden bereikt.

 

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: