Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Attractieparken

Boven Los Cristianos ligt de zoo Las Aguilas del Teide / Jungle Park. Op een 75 000 vierkante meter groot en zeer goed onderhouden terrein kunnen hier de natuurverbonden vrienden een echte mooie dag doorbrengen en genieten van vogels, kangoeroes, nijlpaarden, krokodillen, olifanten en vele andere dieren. Maar de echte sterren van het park zijn de roofvogels. Elke dag kunt u haviken, adelaars en aasgieren in een adembenemende live show zien en trekt u soms zelfs uw kop in als een van deze majestueuze dieren haarscherp over uw eigen hoofd vliegt. Wanneer men de dompteur netjes vraagt is het heel goed mogelijk als aandenken een veer te krijgen.

Het complex zelf is zeer goed onderhouden en kan punten scoren met een heel weelderige vegetatie. Rivieren, mooie grasvelden en kleine vijvers maken het plaatje compleet. Vooral voor jonge bezoekers is het leuk om zich op de jungle trail te begeven. Er is een hangbrug over een ravijntje die nogal kan wakkelen.

Iedereen die wil kan een tocht met de bobbaan maken, definitief leuk voor alle leeftijden. Eten en drinken is natuurlijk te koop, niemand hoeft te kort te komen. De naam is sinds kort veranderd, daarom vermelden wij voor eerdere bezoekers allebei de namen.

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: