Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Tenerife Huurauto - prijsvergelijk div. Tenerife autoverhuur bedrijven

Wilt u een auto huren op Tenerife? Gebruik de module hieronder om prijzen te vergelijken van verschillende autoverhuurders op Tenerife om uw huurauto tegen een zo gunstig mogelijk tarief te verkrijgen. Wij hebben alleen gerenommeerde en serieuze autoverhuur partijen opgenomen in ons aanbod, zodat u uiteindelijk niet meer betaalt voor uw huurauto dan vooraf was afgesproken.

Ophaallocatie    Datum    Tijd :
Inleverlocatie    Datum    Tijd :

Tenerife Huurauto in actie - Excursie tip Teide Nationaalpark

Wanneer u uw Tenerife Huurauto heeft ontvangen , kunt u natuurlijk van het fantastische landschap van Tenerife pas echt genieten. Een zeer mooie toer gaat van La Laguna tot in het Teide Nationaalpark. Vergeet niet , zelfs in de zomer, voor vertrek ook voor de medereizigers een jack in te pakken. Op 2400 meter kan het ook af en toe koud worden, in alle seizoenen wel te verstaan.

Van Laguna uit voert ons een weg richting La Esperanza, een vooral ook bij de inheemse Canarios populaire bestemming. Na La Esperanza beginnen dan de bossen die uit vele laurier- en eucalyptusbomen bestaan, die echter, hoe hoger u rijdt met uw Tenerife Huurauto, steeds meer plaats moeten maken voor de Canarische pijnboom. De Canarische pijnboom kan men vinden tot op 2000 meter hoogte. Zij is een ware overlevingskunstenares. D.m.v. haar feine nadels verzamelt zij 's morgens het condenswater om zich daarmee in een zeer waterarm gebied quasi zelf te gieten.

Gedurende onze tocht komen we langs de eerste 2 belangrijke uitkijkpunten, het Mirador Ortuno en het Mirador les Cumbres. De heuvel La Crucita is een zeldzaam, bijna exotisch uitkijkpunt. Men ziet van daaruit namelijk niet alleen de noordkust maar ook de zuidkust van Tenerife. Vanaf een hoogte van 2000 meter verandert het landschapsbeeld dramatisch. Op deze hoogte groeien geen bomen meer. Het steeds dunner wordende woud maakt plaats voor een uniek vulkaanlandschap, waarbij men het oergeweld van de natuur bij het doorkruisen ervan alleen maar kan raden. In het midden van het Nationaalpark staat hij dan, de Pico del Teide. In het bezoekerscentrum is er de mogelijkheid een videofilm over het ontstaan van Het Nationaalpark te bekijken of ook enkele stenen te bewonderen, die door vulkanische activiteit zijn voortgebracht. Over het hoofd zien kunt u de Teide overigens niet bij uw doorreis met uw Tenerife Huurauto, is hij toch met zijn 3718 meter als hoogste berg van Spanje niet te overzien. Aanbevelenswaardig is nu nog een klein uitstapje in het Parador Hotel, waar men buiten in de zon zittend van een kopje koffie, of de passagiers van de Tenerife Huurauto van een biertje kunnen genieten.

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: