Vakantie op Tenerife

Bemiddeling van vakantiehuizen en vakantiewoningen op Tenerife

Vakantie op Tenerife - Hier vindt u uw vakantiehuis- of woning

Startpagina   Vakantiewoningen   Vakantiehuisjes   Huurauto   Vluchten   Impressum / Contact   Wij over ons

Onze Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. Algemeen
Bedlinnen, handdoeken, badlakens en theedoeken zijn beschikbaar. Handdoeken voor het strand neemt u zelf mee. Items zoals afwasmiddel, zeep, wc-papier worden normaal niet door de verhuurder beschikbaar gesteld. Supermarkten zijn er op het eiland overal. Sommige zijn zelfs open op zondag. De objecten kunnen op de dag van aankomst vanaf 16 uur worden betrokken. Op de dag van vertrek dient men het appartement of het huis om 10 uur te verlaten. Natuurlijk kan met de verhuurder iets anders worden afgesproken.

2. Betalingsmodaliteiten
Als betaalmiddelwordt alleen een banktransfer geaccepteerd..
Bij het boeken is een voorschot binnen 7 dagen te betalen. Als de periode is verstreken, kan het object elders worden verhuurd. Het resterend bedrag is hetzij 21 dagen voor aankomst over te maken aan de verhuurderof bij de sleuteloverdracht aan het begin van het verblijf in contant te betalen. Credit cards en cheques worden niet geaccepteerd.

3. Totstandkoming van een contract
De aanvraag naar de beschikbaarheid van een object is geen contract. Deze aanvraag is voor beide partijen geheel vrijblijvend. Eerst wanneer de verhuurder dit object heeft vrijgegeven, ontvangt de huurder een E-mail met de mogelijkheid dit object bindend te boeken. Dit vrijgevendoor de verhuurderblijft bindend voor de duur van 3 dagen. Het contract. komt tot stand, wanneer de huurder de boeking online heeft bevestigd.

4. Annulering
Voor de annulering van het contract door de huurder ontstaan kosten, die als volgt hieronder zijn overeengekomen. Wij adviseren altijd de afsluiting van een reis-annuleringsverzekering.
De annuleringskosten van het contract zijn:

  • Bijeen annulering tot 120 dagen voor vertrek 20% van de huur,
  • Bijeen annulering 119 tot 60 dagen voor vertrek 30% van de huur,
  • Bijeen annulering 59 tot 30 dagen voor vertrek 70% van de huur,
  • Bij een annulering van 30 tot 21 dagen voor vertrek 80% van de huur,
  • Bij een annulering van 20 tot 14dagen voor vertrek 90 % van de huur,
  • Bij een annuleringvan 13 dagen voor vertrek wordtdegehele huurprijs berekend.

Wij adviseren u een reis-annuleringsverzekering af te sluiten!
De administratiekosten voor de uitvoering van de annulering bedragen forfaitair 50 EUR.
In overleg is het mogelijk voor een vervangende partner te zorgen onder dezelfde reisvoorwaarden.

5.Terugtrekking/herroeping .
Als gevolg van wettelijke eisen van de wet verkoop op afstand is op grond van § 312 BGB b Para 3 No 6 voor de boeking vanvakantiewoningengeenterugtrekking of herroeping mogelijk..

6. Medewerkingsverplichting
De huurder is verplicht om bij aankomst, eventuele gebreken aan het object bij de verhuurder onmiddellijk te melden, zodat de tekortkomingen kunnen worden opgeheven. Later ingediende klachten - met name na het vertrek - kunnen niet in aanmerking worden genomen . De accommodatie en het meubilair moeten met zorg worden behandeld. Schade die aan de verhuurder door middel van materiële schade of verlies wordt geleden, moet worden vervangen door de huurder. De woning is schoon op de dag van vertrek op te leveren. Voor het gebruik van het object draagt de huurder zelf het risico. Hetzelfde geldt voor het gebruik van het grondstuk en eventueel aanwezige zwembaden.

7. Verplichtingen van de verhuurder m.b.t. het object
De verhuurder is verplicht om de objectinformatie waarheidsgetrouw, naar zijn beste geweten, te vermelden. De verhuurder is bovendien verplicht om de omstandigheden die tot een verandering van de objectinformatie voeren, onmiddellijk op Vakantie op Tenerife weer te geven. Vakantie op Tenerife is niet aansprakelijk voor onjuiste aangiften, die kunnen optreden uit de omstandigheid van een vergeten melding Hiervoor draagt uitsluitend de verhuurder de verantwoording tegenover de huurder.

8. Aansprakelijkheid voor informatie op Vakantie op Tenerife
Bij de opname en bezoek ter plaatse van een vakantie object door vVakantie op Tenerife wordt alle informatie door Vakantie op Tenerife gecontroleerd of ook zelf samengesteld. De gegevens hebben altijd betrekking op het tijdstip van de controle ter plaatse. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuiste verklaringen, voorzover de verandering tot stand kwam na de datum van ons bezoek.

9. Aansprakelijkheid voor verkeerde informatie van de verhuurder
Voor de door de verhuurder opgestelde informatie over de objectenneemtVakantie op Tenerife geen aansprakelijkheid. De aansprakelijkheidheeft alleende verhuurder. De huurder heeft het recht aanVakantie op Tenerife naar het contact adres van de verhuurder te vragen. De verhuurder ziet af van het recht van bezwaar. De aansprakelijkheid geldt zowel voor de verhuurderals de huurder van een object. Als de verhuurder opzettelijk verkeerde informatie over het object heeft verstrekt,in hetbijzonder informatie diehet object beter doen voorkomendan het eigenlijk is,heeft Vakantie op Tenerife ook het rechtde samenwerking onherroepelijk, zonder enige kennisgeving,te beëindigenen alle bijbehorende gegevens te wissen.

10. Terugbetaling van aanbetalingen
Als een object tweemaal is verhuurd, of het object om andere redenen niet kan worden gehuurd, heeft de huurder het recht op restitutie van de aanbetaling, nadat achteraf de verhuur werd geweigerd. Ook heeft de huurder recht op terugbetaling van de annuleringskosten van de luchtvaartmaatschappij. De annulering van de vlucht moet door middel van passende documentatie worden aangetoond. Het vluchttarief wordt niet terugbetaald, indien de huurder toch nog de vlucht aantreedt, bijvoorbeeld om een andere accommodatie te nemen. De kosten worden gedragen door de verhuurder. Heeft Vakantie op Tenerife de schuld aan dit feit, moet vakantie op tenerife voor de kosten opkomen en deze aan de huurder terugbetalen.

11. Taal van het contract
U heeft de mogelijkheid het contract in de Duitse, Spaanse of Engelse taal af te sluiten.

Boodschappenlijstje
U kunt maximaal 5 objecten op de boodschappenlijst
invullen. Hiermee kunt u tot 5 objecten
tegelijkertijd aanvragen of de objecten
vergelijken.
/* */

Even geduld a.u.b.

Verander hier de munteenheid
voor de weergave van de
prijzen
e-mail:
Wachtwoord: