HTML Sitemap

Homepage Last updated: 2013, August 2
Total pages: 1261

1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13
         
Tamaimo
Tamaimo is een mooi, goed onderhouden dorpje in het zonnige zuidwesten van Tenerife. Het is gelegen boven Los Gigantes en leeft vooral van een actieve landbouw.
Tegueste - Tenerife Noord
Tegueste ligt aan de noordkust van Tenerife en wordt beschouwd als een beetje afzijdig van toerisme gelegen populaire woonlocatie.
Valle de San Lorenzo
Op de zonnige zuidkust van Tenerife, ongeveer 8 kilometer boven de toeristische hoogburgen ligt Valle de San Lorenzo.
Valle Guerra - De tuin van Tenerife
Valle de Guerra is de "Tuin van Tenerife." Het dorp ligt aan de noordkust van Tenerife en springt eruit door zijn "groene uitstraling".
Vilaflor - de hoogste gemeente van Tenerife
Vilaflor is de hoogst gelegen gemeente op Tenerife en ligt op een hoogte van 1400 meter.
Charco del Pobre - naaktbaden - Tenerife
De Charco del Pobre is meer een insider tip, want het is geen strand, maar een natuurlijk zwembad in de rotsen aan de kust bij Bajamar. Vanuit de Club Nautico kan het heel snel worden gevonden, anders vraag je het eenvoudig. Lokaal is hij in ieder geval b
Charco del Viento
De Charco del Viento is geen strand, maar een natuurlijke baai. Het ligt behoorlijk verborgen tussen San Juan de la Rambla en La Guancha. U moet na de loopbrug meteen achter de bushalte rechtsaf slaan om het te vinden.
Costa El Sauzal
De Costa El Sauzal ligt tussen Punta del Puertito en Rojas in de gemeente El Sauzal. Op de hoofdweg tussen de urbanisaties Los Naranjos en Puntillo del Sol is er een toegangsweg naar een parkeerplaats aan de Costa El Sauzal.
El Pris
Het strand van El Pris ligt in het gelijknamige vissersdorpje , onder Tacoronte. Het is een zwart zandstrand, dat is vermengd met grind. Het is ongeveer 120 meter lang en 15 meter breed.
Strand van La Caleta de Interian
La Caleta de Interian ligt bij Garachico aan de noordwestkust van Tenerife. Het gelijknamige strand in het dorp heeft een mooie promenade om lekker langs te kuieren.
Las Gaviotas - naaktstrand - Tenerife
Het vinden van het strand Las Gaviotas is geen al te grote uitdaging, want hetj is een baai in de buurt naast de beroemde witte strand Las Teresitas.
Naaktstranden Los Patos/El Ancon op Tenerife
Deze twee stranden zijn gelegen in de buurt van Puerto de la Cruz, onder La Orotava . Het is niet gemakkelijk te vinden, maar ze liggen direct naast het voor de lokale bevolking zeer populaire strand Playa Bollullo.
Playa Bollullo - Tenerife
Vooral voor de lokale bevolking is dit strand een populaire bestemming. Hij is fantastisch gelegen direct onder de klippen, maar degenen die met de bus aankomen, moeten zich klaar maken voor een mars door de bananenplantages.
Playa Caletón - Tenerife
Het Playa Caleton is een klein strand in een baai in de plaatsje Caleton. De ingang van de baai is niet alleen over het strand mogelijk, maar ook via ladders.
Playa de Almáciga
Playa de Almáciga is een klein natuurlijk zandstrand in het noorden van Tenerife, aan de voet van het Anaga gebergte. Het ligt bij Taganana, te midden van een adembenemend berglandschap, tussen de dorpen Roque de las Bodegas en Benijo.
Playa de Arenal
De Playa de Arenal is een klein strand in Bajamar. Meer geschikt om te zwemmen zijn echter de zeewater zwembaden direct ernaast, die gratis en gemakkelijk toegankelijk zijn. Het water in de bekkens is altijd vers, omdat ze direct aan zee zijn gebouwd en d
Playa de Benijo
Aan de voet van het Anaga Gebergte in een adembenemend berglandschap ligt het zandstrand van Playa Benijo. Door zijn afgelegen ligging in de bergen, is het strand rustig en het kan zeker weleens voorkomen dat je het hele strand voor jezelf hebt.
Playa de las Arañas
De Playa de las Arañas is gelegen aan het westelijke eindevan Los Silos. Bij de laatste rotonde gaat u naar rechts, richting de zee. Dan kunt u al de koepels van de restaurants zien.
Playa de las Arenas
Playa las Arenas is het strand van Buenavista. Het is een natuurlijk lava bekken. Aan het strand ligt de promenade met een bar en restaurant.
Playa de Mesa del Mar - Tenerife
Ook dit strand ligt direct aan de steile kust van Tenerife en heeft al prijzen gewonnen. Douches zijn beschikbaar en de toegang tot het water is niet erg rotsachtig.
Playa del Agua Dulce und Playa de Puertito
Direct bij Los Silos ligt een natuurlijk strand, dat in twee secties is verdeeld, die niet echt kunnen worden onderscheiden. Een deel heet "Playa del Agua Dulce", het andere "Playa de Puertito".
Playa del Roque de Las Bodegas
Het natuurlijke zandstrand Roque de las Bodegas is een van de vele natuurlijke stranden aan de kust van Taganana. Het is gelegen tussen Taganana en het kleine kustplaatsje Roque de las Bodegas.
Playa el Monis
Playa el Monis is een klein strand bij Icod de los Vinos, dicht bij het beroemde strand van San Marcos. Het strand is alleen bereikbaar via een voetpad, wat uiteraard veel gasten ontmoedigt, waardoor het bijna altijd slecht is bezocht.
Playa el Muelle
De Playa el Muelle is gelegen in Garachico, aan de noordwest kust van Tenerife. Het is een natuurlijk beschutte baai, die bijna altijd kalm water heeft, zodat u kunt hier zwemmen als in een zwembad.
Playa El Socorro - Tenerife
Het strand van El Socorro is een donkere zandstrand dat zich fraai gebogen aanbiedt en vooral voor surfers een populaire bestemming is.
Playa Jardin - Tenerife
Het prachtig vormgegeven Playa Jardin in Puerto de la Cruz is ontstaan naar een ontwerp van Cesar Manrique, die overal op het eiland zijn sporen heeft achtergelaten.
Playa la Caleta
De Playa la Caleta is gelegen in het noorden van Tenerife, in La Caleta de Interian tussen Los Silos en Garachico. Het strand wordt zelden genoemd in reisgidsen en dus onbekend bij toeristen.
Playa Martiánez Tenerife
Op het strand Martiánez in Puerto de la Cruz domineren de surfers die genieten van de inkomende golven.
Playa Punto de Teno Tenerife
Op het westelijk puntje van het eiland ligt het Punta de Teno, een bestemming vooral voor veel locals. Vanaf hier heb je bij goed weer en goede zicht een fantastisch uitzicht over het eiland La Gomera.
Playa San Marcos - Tenerife
an Marcos aan de noordelijke kust is beroemd om zijn visrestaurants direct in de haven, waar er uitstekende visgerechten zijn.
Playa San Telmo
Playa San Telmo is een klein natuurlijk strand in Puerto de la Cruz, dat naast de zeewater zwembaden "Martiánez" ligt.
Playa Santa Domingo
Het dorp Santa Domingo ligt tussen San Juan de la Rambla en Icod de lod Vinos. Het romantische vissersdorpje heeft een baai met een rotsachtig strand. De baai wordt bijna uitsluitend door de locals in de zomer bezocht
La Caleta - naaktstrand - Tenerife
Dit strand is een van de bekendste naaktstranden op Tenerife en wordt heel graag bezocht. Het ligt in het zuiden van het eiland aan de Costa Adeje
Playa Abades - Tenerife
Het Playa Abades is gelegen in het zuidwesten van Tenerife. Het is een breed zandstrand dat voldoende ruimte biedt.
Playa Abama
Een van de mooiste stranden van het eiland is waarschijnlijk Playa Abama, die 150 meter lang en ongeveer 30 meter breed is. De baai ligt beschut en heeft een extra golfbreker, zodat er bijna altijd kabbelend water is.
Playa Arena - Tenerife
Direct in het kleine stadje Puerto Santiago ligt het Playa La Arena. Het strand is met zijn120 meter lengte niet een van de grootste stranden van het eiland, maar wel een van de mooiste.
Playa Charcada / Playa del Cabezo
De Playa Charcada en Playa del Cabezo zijn twee aangrenzende stranden gelegen in El Puertito de Guimar. Op beide stranden kunt u comfortabel liggen, ondanks dat het niet zuivere zandstranden zijn.
Playa de Ajabo
Het huis strand van Callao Salvaje is de Playa de Ajabo. Het werd voltooid in mei 2012. Het is een zwart, fijn zandstrand. Aan het strand is er een park met typische inheemse planten en dichtbij zijn er ook bars en restaurants.
playa-de-fañabe
Playa de Fañabe is gelegen aan de Costa Adele, in het zuidwesten van Tenerife in Playa de las Americas. Het is een ongeveer 700 meter lange zandstrand.
Playa de Igueste
De Playa de Igueste ligt aan de voet van het Anaga gebergte in het oosten van Tenerife aan de zuidkust . Het is een natuurlijk kiezelstrand in een adembenemend mooie schilderachtige locatie. Ernaast ligt het zandstrand van Playa del Llano, dat eveneens na
playa-de-la-enramada
De Playa de la Enramada is een mooi zandstrand in La Caleta aan de Costa Adeje. Het biedt een mooie kleurschakering, het bovenste gedeelte bestaat namelijk uit geel zand
Playa de las Cuevitas
De Playa de las Cuevitas is een fijn zandstrand in Playa de las Americas, Costa Adeje. Rondom het strand is er een zeer goede toeristische infrastructuur met vele bars en restaurants.
Playa de las Galletas - Tenerife
Het Playa de las Galletas is een zwart zandstrand ongeveer 420 meter lang en 25 meter breed. De zee heeft daar weinig deining, dus zwemmen is geen probleem hier.
Playa de los Abrigos
De Playa de los Abrigos ligt in Abades, in het zuiden van Tenerife. Het is een natuurlijk zandstrand dat geleidelijk afloopt in het water en is daardoor geschikt voor kinderen. Omdat het een baai is.
playa-de-los-guios
In Los Gigantes ligt de "Playa de los Guios" , een ongeveer 200 meter lang fijn zandstrand met een adembenemend uitzicht op de kliffen van Los Gigantes. In de directe omgeving van het strand zijn er tal van bars en restaurants.
Playa de Punta Larga
Het zandstrand "Playa de Punta Larga" werd in 2011 vanuit het niets aangelegd. Het is wel zeker het mooiste strand Candelaria.
Playa de Troya - Tenerife
Troya is het oudste aangelegde strand aan de Costa Adeje en heeft een beetje de vorm van een zwembad, want het is begrensd door twee halve cirkelvormige golfbrekers.
Playa del Bobo
De Playa del Bobo is een fijn zandstrand aan de Costa Adeje, in de populaire badplaats Playa de las Americas. Rondom het strand vindt u vele restaurants en bars. Het is gelegen aan een 6 km lange strandpromenade, die ideaal is om te wandelen.
Playa del Candelaria
Het strand "Playa del Candelaria" is een ongeveer een kilometer lang zandstrand in het gelijknamige stadje Candelaria. Bij het strand hoort een prachtige promenade met diverse bars en restaurants.
Playa del Duque - Tenerife
700 meter prachtig strand, dat is het Playa del Duque. Uitgerust met alle voorzieningen zoals douches, kleedkamers en sanitaire voorzieningen van dit goudkleurige strand aan de Costa Adeje biedt pure ontspanning.
Playa del Llano
De Playa del Llano is een natuurlijk zandstrand in Igueste de San Andres in een adembenemend mooi berglandschap. Vlak naast het Playa del Llano is het kiezelstrand van Playa de Igueste.
Playa del Médano - Tenerife
Het strand van El Medano is stevig in handen van wind-en kitesurfers. Dit is het gevolg van een aanhoudend sterke wind, die hier waait. Als een familie-strand is het dus heel ongeschikt.
Playa del Puertito
Playa del Puertito is een natuurlijke strand bij Playa Paraiso. Het is niet alleen ideaal voor zwemmers, ook duikers vinden hier een interessant gebied. Onder andere zijn er zeeschildpadden.
Playa El Camisón - Tenerife
Aan de Costa Adeje zijn een aantal uitnodigende stranden aan elkaar geregen. Een van hen is het El Camisón. Het is een helder zandstrand, vergelijkbaar met de vorm van een rond zwembad.
Playa el Pinque
Playa el Pinque is een klein zandstrand in Playa Paraíso.
Playa Fañabe en Las Torviscas Tenerife
Deze twee stranden zijn direct gelegen aan de Costa Adeje, een van de toeristische resorts in het zuiden van Tenerife. Ze zijn zeer goed onderhouden en bieden alles wat u maar kunt wensen aan ontspanning.
Playa Grande - Tenerife - Poris de Abona
Het Playa Grande ligt aan de rand van Poris de Abona. Er is een zandstrand dat geleidelijk afloopt in de zee en is daarom zeer geschikt voor kinderen. Zelfs rolstoelgebruikers komen hier op hun kosten, omdat er twee hellingen zijn
Playa la Nea
De Playa la Nea is een strand in het resort Radazul Bajo. Er is ook een jachthaven en een gastronomie gedeelte met restaurants en bars.
Playa La Pinta - Tenerife
Dit strand bij Puerto Colon in Costa Adeje is echt gemakkelijk te bereiken, omdat zij over voldoende parkeerplaatsen, alsmede op een directe busverbinding en de taxistandplaatsen beschikt.
Playa la Tejita
"Playa de la Tejita" Tenerife is een zeer hel, natuurlijke zandstrand aan de voet van Montaña Roja. Het is ook het grootste natuurlijke strand van het eiland. De roodachtige Montana Roja is bijna 200 meter hoog
Playa La Tejita - Tenerife - ook voor naturisten
Het strand van El Medano wordt gebruikt door een gemengd publiek. Vooral aan de rotsen ravotten veel naturisten, omdat men daar een goede bescherming tegen de constante wind heeft.
Playa las Eras
De Playa las Eras is een zwart zandstrand, dat met kiezel is vermengd, in het zuiden van Tenerife bij Fasnia. Het is ongeveer 140 meter lang en 12-15 meter breed. Op het strand is er een kiosk. In de regel kan men er heel goed zwemmen
Playa las Galgas
Het strand "Playa las Galgas" is een fijn zandstrand in Playa Paraíso aan de Costa Adeje. Het zwarte lavastrand ligt in een natuurlijke baai en is beplant met diverse palmbomen die dienen als een "natuurlijke parasol."
Playa las Salinas
Playa las Salinas is een van de drie zandstranden in de badplaats Playa Paraíso
Playa Las Teresitas - Tenerife
Er is nauwelijks een strand zo bekend als Las Teresitas. De redenen zijn waarschijnlijk onder meer het zand, dat bij de aanleg werd geïmporteerd uit de Sahara.
Playa Las Vistas - Tenerife
Tussen de toeristische centra van Las Americas en Los Cristianos ligt Playa Las Vistas, een zeer uitgebreide strand in de gemeente Arona.
Playa Los Cristianos - Tenerife
Het strand van Los Cristianos is al lange tijd een zeer populaire vakantiebestemming en kan het gerust doen zonder de golfbreker, omdat het wordt beschermd door de haven.
Playa los Roques
Het Playa Los Roques is een strand onder Fasnia. Achter de kleine baai, liggen enkele huizen. Vanuit Fasnia, rijdt men naar de zee en slaat dan linksaf in de Calle Playa los Roques
Playa Montaña Pelada - naaktstrand - Tenerife
Een beetje verder naar links en dus zeer dicht bij de luchthaven Reina Sofia, ligt het strand Montaña Pelada. Hier vindt u een zeer mooi en fijnzandig strand dat langzaam en ondiep in het water afloopt.
Playa San Juan - Tenerife
Vroeger had Playa San Juan slechts een rotsachtig strand, maar dat is in de tussentijd veranderd.
Punta de Abona / Punta la Ternera
Aan de promenade van het vissersdorpje Poris de Abona ligt het natuurlijke strand Punta de Abona, dat meestal wordt bezocht door de plaatselijke bevolking. Direct ernaast ligt de pier Punta la Ternera, waar je met ladders zee in kunt. Het strand of de pi
Beoordeling - Studio in Costa Silencio - Tenerife
Afbeeldingen voor Studio aan zee in Costa del Silencio (1004113)
Vakantiewoning aan zee in Costa del Silencio met 2 terrassen
Dit gloednieuwe appartementencomplex werd in november 2008 opgeleverd en is gevestigd aan de Costa del Silencio, in het zonnige zuiden van Tenerife, op slechts 100 afstand van de zee.
Afbeeldingen voor Beach house in Los Christianos aan het Playa Las Vistas (1002569)
Bungalow direct aan de Playa Las Vistas in Los Cristianos
Het is een Beach House op het mooiste strand in het zuiden van Tenerife, namelijk het Playa Las Vistas in Los Cristianos.
Strandlocatie in Los Christianos direct aan Playa las Vistas
Het is een Beach House op het mooiste strand in het zuiden van Tenerife, namelijk het Playa Las Vistas in Los Cristianos.
Huis direct aan het strand van Los Christianos
Het is een Beach House op het mooiste strand in het zuiden van Tenerife, namelijk het Playa Las Vistas in Los Cristianos.
Studio op droomlocatie van Los Cristianos in Torres del Sol
Een betere locatie is bijna niet mogelijk! Het appartementenhuis "Torres del Sol" ligt werkelijk op een top-locatie direct aan het prachtige strand van Los Cristianos.
Apartment in het rustige deel van los Cristianos
Het appartement ligt op de 5e Verdieping van een groter, maar zeer rustig complex en is opgezet als volgt
Vakantiewoning in Los Cristianos aan het strand Las Vistas
Een betere locatie is niet mogelijk! Het appartementcomplex "Torres del Sol" ligt in absolute toplocatie direct aan het mooie strand van Los Cristianos, het Playa Las Vistas.
Vakantiewoning Torres del Sol in Los Cristianos aan het strand
Een betere locatie is niet mogelijk! Het appartementcomplex "Torres del Sol" ligt in absolute toplocatie direct aan het mooie strand van Los Cristianos, het Playa Las Vistas.
Apt. met 2 terrassen op slechts 200 m van Playa las Vistas
De slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden die kunnen worden samengesteld tot 2,00 x 1,80 m. De badkamer heeft een douche. De keuken is goed uitgerust met een 4 pits fornuis.
Apartment met 2 slaapkamers in het rustige gedeelte van Los Criatianos
Het ongeveer 110 vierkante meter grote appartement op twee verdiepingen gelegen is in het rustige gedeelte van Los Cristianos in het complex Dinastia.
Apartment in Los Cristianos op slechts 100 meter van het strand
Het appartement is geschikt voor 5 personen. Beschikbaar zijn 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met stapelbedden voor 3 personen (1,90 x 0,90 m).
Droomwoning in het Apartamentos Azahara in Los Cristianos - Tenerife
De keuken is niet in het minst dankzij een wasmachine ook voor overwinteraars geschikt en heeft een fornuis, koel/vries combinatie en diverse kleine elektrische apparaten zoals waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster.
Apartment met balkon aan het strand 'Las Vistas' in Los Cristianos
Dit goed onderhouden complex is gelegen aan het mooiste strand van Los Cristianos, Playa de las Vistas en wel bijna tot aan de Strandpromenade.
Vakantiewoning 2 in het voetgangersgebied van los Cristianos
In het meest centrale gedeelte van Los Cristianos, in het midden van het voetgangersgebied, op slechts een minuut lopen van het strand.
Afbeeldingen voor Mooi appartement in Parque Santiago IV direct aan het strand (1023177)
Studio op rustige, maar toch centrale locatie in Las Americas
De studio is uitgerust met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van ligbad met douche. De mooie Amerikaanse keuken is met toonbank, 2-pits kookplaat, oven, magnetron en kleine huishoudelijke apparaten.
Studio op goede locatie in Las Americas, 7 minuten naar het stran
Er is een tweepersoonsbed en een slaapbank. De keuken is voorzien van een keukenkast, kookgelegenheid, magnetron en kleine apparaten, zoals koffiezetapparaat, waterkoker en een broodrooster.
Apartment aan het strand met zwembad, terras en Teide blik in Americas
Het appartement ligt op een paar minuten lopen van de prachtige stranden van Torviscas en Fanabe in Playa Las Americas. De vakantiegangers kunnen een levendig, vriendelijk complex verwachten met 3 zwembaden
Bungalow een paar meter van het strand "Playa de Troya" verwijderd
Er is een aparte slaapkamer met twee eenpersoons bedden die tegen elkaar kunnen worden geschoven. De keuken biedt een 4-pits kookplaat
Apt. in Mali Park in Playa Las Americas - stadsdeel San Eugenio
De slaapkamer heeft twee enkele bedden in de woonkamer en een andere slaapgelegenheid voor twee personen. De keuken is uitgerust met koelkast, kookgelegenheid, magnetron, waterkoker en broodrooster.
Apartment met pool in Playa las Americas in de wijk San Eugenio
De aparte slaapkamer heeft twee enkele bedden, in de woonkamer vinden nog twee personen plaats. Er is een internationale satelliet-tv.
Top locatie! woning met terras in Las Americas, 200m van het strand "Troya"
Het appartement is een duplex woning, dat in 2012 nieuw is ingericht. Op de bovenverdieping is de slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed (indien nodig met een stapelbed). Wanneer je naar beneden gaat
Bungalow aan het strand Playa de Troya (200m) in Las Americas
De bungalow is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een eigen gemeubileerd terras. De begane grond beschikt over een woonkamer met satelliet tv en een extra slaapbank.
Bungalow in Las Americas slechts 200 m van het strand Playa de Troya
De bungalow is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een eigen gemeubileerd terras. De begane grond beschikt over een woonkamer met satelliet tv en een extra slaapbank.
Apartment in Parque Santiago III in Playa de las Americas aan het strand
Dit goed ingerichte 2-slaapkamer appartement ligt op een fantastische locatie, direct aan het strand. Alleen de met palmbomen aangelegde strandpromenade scheidt u van de prachtige baai Comison.
Huis met eigen pool en uitzicht op zee in Playa de las Americas
Zeer mooi, ruim huis met zonne-energie verwarmd privé zwembad op een goede locatie van Las Americas. onderverdeeld op ongeveer 110 m², heeft deze woning een ruime woonkamer.
1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13